• OVER KRÄMER VASTGOED

Familiebedrijf in hart en nieren

Krämer Vastgoed bestaat sinds 1940 en is oorspronkelijk opgericht als aannemersbedrijf. Ze behoort met haar lange historie inmiddels tot de gevestigde orde van de vastgoedbranche in Amsterdam. Vandaag de dag is de leiding in hande van de vierde generatie Krämer met een heldere kijk op de huidige wereld van huur & verhuur, vastgoedbeheer & -ontwikkeling in Amsterdam en omstreken.

Wij kennen de wegen, de mensen, vraag & aanbod en de actuele situatie. Door een schat aan ervaring, betrokkenheid en deskundigheid zijn wij specialist in de regio, ook op juridisch en bouwkundig gebied.

Vanuit Amsterdam-Zuidoost opereren wij in de randstedelijke vastgoedmarkt. Hierbij richten wij ons vooral op woningen, maar ook op commercieel vastgoed (kantoren, winkels en overige bedrijfsruimten) of combinaties hiervan. Betrouwbaarheid, transparantie en heldere informatie uitwisseling kunt u daarbij van ons verwachten.

Contactgegevens

Krämer Vastgoed BV
Klokkenbergweg 37 E
1101 AK Amsterdam Zuidoost
The Netherlands

T +31 (0)20 - 453 02 80
info@kramer-vastgoed.nl

Disclaimer

De informatie op deze internet site is naar wat redelijkerwijs mag worden verwacht actueel. Hieraan kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Tevens sluit Krämer Vastgoed elke aansprakelijkheid uit welke hoofde dan ook uit die samenhangt met het gebruik van de informatie op deze internet site.