• DIENSTEN

Huur woningen

Overweegt u uw woning (tijdelijk) te verhuren?

Krämer Vastgoed is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van een breed aanbod particulieren woning in Amsterdam en omringende gemeentes. Ons enthousiaste team onderscheidt zich door jarenlange kennis van de lokale markt en werkt met hoge betrokkenheid en toewijding om van elke cliënt een tevreden klant te maken. Wij werken op basis van no cure no pay; oftewel zolang uw woning niet verhuurd is, zijn er ook geen kosten aan verbonden. Wanneer uw woning is verhuurd, kunt u er voor kiezen om het beheer van deze woning bij ons neer te leggen. 


Huur commercieel

Krämer Vastgoed heeft divers commercieel vastgoed in haar verhuuraanbod. Bent u op zoek naar een appartement, een winkel- of bedrijfsruimte in de binnenstad van Amsterdam of een combinatie hiervan? Wij helpen u graag verder!


Aankoop / verkoop

Als vastgoedbelegger zijn wij voortdurend op zoek naar onroerende zaken om onze activa uit te breiden. Onze intentie is om vastgoed te verwerven en te behouden als langdurige belegging. Onze interesse gaat uit naar alle soorten onroerende zaken, zoals daar zijn: woningen, winkels, bedrijfspanden, kantoorruimte en grond.

Wij kopen onroerende zaken aan en beheren deze. Derhalve kopen wij dan ook onroerende zaken aan waar andere beleggers geen heil in zien. Bijvoorbeeld woningen waar een aanschrijving op zit, of waar veel onderhoud aan dient te gebeuren zijn dan ook niet noodzakelijk een probleem. De zogenaamde sale - lease back constructie komt ook steeds vaker voor. U verkoopt als bedrijf uw bedrijfspand om het vervolgens van de koper terug te huren waardoor u als bedrijf liquiditeit realiseert wat u aan kunt wenden voor groei c.q. uitbreiding van uw bedrijf.

Ook verkopen wij vastgoed in principe aan collega-beleggers of projectontwikkelaars en bemiddelen bij aan- en verkoop.


Beheer

Het beheren van vastgoed vraagt om ervaring en specialisatie. Niet alleen vanwege de financiële impact (het beheer genereert immers de feitelijke inkomsten), maar ook vanwege de diversiteit van taken.

Een beheerder moet bijvoorbeeld een complexe kostenanalyse kunnen maken om een evenwichtige huurprijs te kunnen berekenen, maar hij moet ook in actie komen bij een haperende verwarmingsketel. Bovendien vraagt een particuliere huurder om een andere benadering dan een zakelijke klant. De beheertaak draait dus om veelzijdigheid en flexibiliteit.

Krämer Vastgoed bestaat uit een klein team dat zich bezig houdt met financiële planning, administratie en het management van het technisch beheer. Voor zaken als onderhoud en reparaties worden gespecialiseerde bedrijven ingezet.


Projectontwikkeling

Het gehele projectproces staan wij u met raad en daad terzijde. Projectontwikkelaars, beleggers, pensioenfondsen, particuliere eigenaren en woningcorporaties weten ons meer en meer te apprecieren als partner in vastgoed. Denken en handelen vanuit de optiek van de toekomstige huurder betekent dat Krämer Vastgoed een prettige zakenpartner en verhuurder is. We spreken dezelfde taal en hechten waarde aan een oprechte en betrouwbare betrokkenheid.

Daarnaast hebben wij een voortvarend beslissingsproces. Of het nu gaat om de aankoop van vastgoed of de ontwikkeling van een object, het is van belang het doel voor ogen te zien. Partnership laat zich lezen door de wil om tot overeenstemming te komen.

Wij hechten tevens veel waarde aan de bestendiging van onze relatie. Krämer Vastgoed streeft continuiteit in partnership en projectkwaliteit na.

Contactgegevens

Krämer Vastgoed BV
Klokkenbergweg 37 E
1101 AK Amsterdam Zuidoost
The Netherlands

T +31 (0)20 - 453 02 80
info@kramer-vastgoed.nl

Disclaimer

De informatie op deze internet site is naar wat redelijkerwijs mag worden verwacht actueel. Hieraan kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Tevens sluit Krämer Vastgoed elke aansprakelijkheid uit welke hoofde dan ook uit die samenhangt met het gebruik van de informatie op deze internet site.